به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ، در این مراسم دکتر هادی موسوی سرپرست جمعیت هلال احمر استان با تبریک ایام الله دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت : ایثارگران در مقاطع مختلف چه در طول 8 سال دفاع مقدس و چه بعد از آن وفاداری خود را به اسلام و انقلاب نشان داده اند و بهترین سرمایه خویش یعنی جان شیرین را در طبق اخلاص گذاشته و در راه عزت و افتخار میهن اسلامی نثار کرده اند.
وی با تاکید بر تقویت روحیه ایثار و ترویج فرهنگ ایثارگری در کشور افزود : بایستی فرهنگ ایثارگری در جامعه تقویت و به مردم شناسانده شود و نسل آینده های آینده با این فرهنگ تعالی بخش آشنا شوند .
هدف از تجلیل از ایثارگران و شهدا الگوسازی است
حجت الاسلام عبدالحمید واعظی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان هم طی سخنانی هدف از تجلیل از جانبازان و ایثارگران و شهدا را الگوسازی برای جامعه و نسلهای آینده و جوانان دانست و گفت :ترقی هر ملتی در نوع گرو نگرش آن به فرهنگ نهفته است و فرهنگ در بر دارنده مجموعه ای از الگوهای زندگی است .
وی ادامه داد : در کشور ما شهدا و ایثار گران و جانبازان بهترین الگو برای جوانان بوده و جوانان و نسل آینده می تواند با تاثیر پذیری ازایثارگران به پیشرفت و توسعه در کشور دست یابند .
حجت الاسلام عبدالحمید واعظی مهمترین آفت سر راه پیشرفت جامعه را تغییر در نوع نگرش ها و رنگ باختن ارزشها دانست و گفت : در دنیای امروزی در اثر تبلیغات هدفمند، دشمنان برای جوانان ما اقدام به الگوسازی های کذایی می کنند و رفته رفته ارزشها به حاشیه رفته و چیزهای غیر ارزشی مانندتشریفات و تجمل گرایی و تبعیض جایگزین آنها می شوند که بهترین راه مقابله با این نوع فرهنگ سازی های غلط ، بازگشت به اساس ها والگو قرار دادن شهدایی مانند تهرانی مقدم ها و سپهبد سلیمانی هاست .