به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ؛سعید کنعانی افزود:کارکنان ، جوانان ، داوطلبان ، نجاتگران جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی همگام با مردم همیشه در صحنه در راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن در سطح استان شرکت کردند.
وی با تقدیر و تشکر از داوطلبان و نجاتگران ادامه داد :همچنین جمعیت هلال احمر استان در سراسر استان با استفاده از ۳۰ دستگاه خودروی امدادی و موتورسیکلت نسبت به پشتیبانی مراسم راهپیمایی اقدام نمودند .
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهدای هلال احمر تصریح کرد: داوطلبان جمعیت هلال احمر در این روز با برپایی ۳۰ دستگاه چادر ایستگاه سلامت نسبت به ارائه خدمات داوطلبانه به راهپیمایان اقدام کردند.
گفتنی است ؛در تبریز مدیرعامل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و کارکنان و اعضا و داوطلبان و جوانان و نجاتگران و امدادگران با تجمع در مقابل ساختمان مرکزی هلال احمر در آبرسان بطرف محل برگزاری مراسم در میدان نماز حرکت کردند.