جدیدترین اخبار و رویدادها
متن خبر
کد خبر :   2776  | تاریخ خبر : 1396/07/01  | ساعت : 09:55

معاون شعبه و مسئول امدادونجات هلال‌احمر اهر:

وقوع سیل به خانوار عشایری اهر خسارت وارد کرد + تصاویر


معاون شعبه و مسئول امدادونجات جمعیت هلال‌احمر شهرستان اهر از وقوع سیل و تحمیل خسارت به عشایر این شهرستان خبر داد.

 

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ،اصغر رسولی  در تشریح سیل بامداد جمعه31 شهریور  اظهار کرد: بر اثر وقوع سیل طغیان‌گر در کمپ سد ستارخان شهرستان اهر به خانوارهای  عشایری که در این محل ساکن بودند خسارت قابل‌توجهی وارد شد 
وی با اشاره به این‌که خوشبختانه سیل شب گذشته در شهرستان اهر تلفات جانی نداشت، افزود: تلفات حیوانی به چهار خانوار عشایری وارد و چادرهای آن‌ها را سیل برد ولی خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی به همراه نداشت.
مسئول امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر شهرستان اهر ادامه داد: پس از اینکه عشایر سیل‌زده اسکان اضطراری یافتند، در بین سیل‌زدگان 4 دستگاه  چادر، 18 تخته پتو و مواد غذایی توزیع شد که مرحله دوم توزیع مواد غذایی و وسایل مورد نیاز سیل‌زدگان روز شنبه ارسال می‌شود.
رسولی با تأکید بر اینکه تمامی لوازم زندگی خانوارهای عشایری سیل‌زده بر اثر وقوع سیل از بین رفت، خاطرنشان کرد: سعی می‌کنیم تا خسارت وارد شده به این خانوارهای عشایری را حداقل با همکاری ستاد مدیریت بحران شهرستان اهر تأمین کرده و تا در آستانه فرارسیدن فصل سرما با مشکل روبه‌رو نشوند.
بنابراین گزارش  وقوع سیل بامداد جمعه به  چهار خانواری که به کمپ سد ستارخان کوچ کرده بودند خسارت وارد کرد که بر اساس گزارش دریافتی چادر و لوازم زندگی این خانوارهای عشایری اسیر سیل شده است.

 

نظر شما خواننده محترم درباره این خبر

نظرات (0)

 
صفحه 1 از -1اولين   قبلي   بعدي   آخرين