جدیدترین اخبار و رویدادها
متن خبر
کد خبر :   2709  | تاریخ خبر : 1396/05/07  | ساعت : 14:08

در جلسه هیئت مدیره هلال احمر در هریس مدیر عامل هلال احمراستان عنوان کرد :

اعتماد مردم به هلال احمر سرمایه بزرگی است که بایستی با درست انجام دادن وظایف اصلی این اعتماد را حفظ کنیم


جلسه ماهانه هیئت مدیره جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی در هلال احمر هریس تشکیل گردید.
 

 

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ،سعیدکنعانی با گرامیداشت 5 مردادسالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به امامت مرحوم آیت الله طالقانی با فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره ) نماز جمعه را یکی از برکات و افتخارات نظام دانست.
وی سپس به تشریح وظایف هلال احمر در حوادث پرداخت و گفت :وظیفه اصلی هلال احمر در حوادث وسوانح  جاده ای نجات و رها سازی مصدومان است و در امر انتقال مصدومان به مراکز درمانی  بعنوان نیروی کمکی اورژانس عمل می کند
کنعانی افزود :جمعیت هلال احمر استان ساماندهی املاک شهرستان ها را در دستور کار قرار داده و بقوت تمام نسبت به احیا املاک و اراضی و مستغلات اقدام خواهیم کرد
رئیس هیئت مدیره جمعیت هلال احمر استان گفت :  پیگیر خلع ید و بازگرداندن املاک و اماکن هلال احمر  که در دست سایر دستگاهها می باشد  هستیم
کنعانی هدف از تشکیل جلسات هیئت مدیره در شهرستانها را آشنایی با ظرفیت های هلال احمر در شعب تابعه و برنامه ریزی لازم جهت استفاده بهینه از آنها در راستای تحقق اهداف هلال احمر در سطح استان و در سطح مناطق چهارگانه استان عنوان کرد .
وی ادامه داد :جمعیت هلال احمر شهرستان هریس بلحاظ داشتن زمینی بالغ بر 3 و نیم هکتار قابلیت احداث مرکز آموزش های تخصصی امدادونجات  را دارا می باشد که در صورت مساعدت مسئولین شهرستان می توان به آن  جامه عمل پوشاند
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی احمدیان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی با تبریک دهه کرامت و ولادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س)و فرارسیدن میلاد موقوف السرور حضرت امام رضا (ع)گفت:حضرت علی (ع)در نهج البلاغه می فرماید قلب های خود را با موعظه و حدیث زنده گردانیدو حضرت امام رضا می فرماید: به کسی می توان مومن گفت که یک خصلت ازخدا یک خصلت از پیامبر یک خصلت از امام و یک خصلت از اولیا الله باخود داشته باشد ، کتمان سر ،خصلتی که از خدا داشته باشد همانگونه که خداوند اسرار همه را می داند و می  پوشاند ماهم باید به تبعیت از خداوند در پوشش اسرار مومنین اهتمام نماییم و در این مورد احادیث بسیاری از نبی مکرم و ائمه اطهار وجود دارد،خصلتی که از پیامبر باید داشته باشیم مدارا کردن  با مردم با شیوه  اسلامی است ما باید با اعمال نیک خود  زینت اسلام باشیم.خصایص رذیله زیادی مانند کبر و غرور و منیت و تکبر وجود دارد که موجب هلاکت انسان می شودما نباید به هیچ خلق شده ای به دیده تحقیر بنگریم خصلتی که از امامان داشته باشد صبر بر مصایب و شداید روزگار و استقامت در برابر ابتلائات و بلایا و آزمایش هاست،داشتن خصلتی دیگر از عاشقان خدا و دوستان خدا ،آرزو کردن وصال خداوند است.
علی مجیدی رئیس جمعیت هلال احمرشهرستان هریس   گزارشی از عملکرد جمعیت هلال احمر هریس در سالجاری را ارائه داد  و در ادامه اعضای شورای اجرایی هلال احمر هریس پیرامون مسائل و مشکلات هلال احمر به بحث و گفتگو پرداختند .
گفتنی است در این روز مدیر عامل هلال احمر استان و جمع حاضر از محل مجتمع دانش آموزی هریس بازدید و بر ضرورت احیا و راه اندازی آن در قالب مجتمع آموزش های امداد ونجات تاکید کردند .

 

نظر شما خواننده محترم درباره این خبر

نظرات (0)

 
صفحه 1 از -1اولين   قبلي   بعدي   آخرين