به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ سعید کنعانی؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی در تحلیل عملیات امداد و نجات در سیل اخیر این استان، گفت: برای عملیات در سیلاب های بزرگ، خودروهای بزرگ مثل کرافتر باید تهیه شود که امکان انتقال نیرو و امکان انتقال تجهیزات را به صورت همزمان داشته باشد.
کنعانی همچنین تصریح کرد که تیم های واکنش سریع باید از نظر ساختاری و تجهیزات انفرادی در اولویت تقویت قرار گیرند.
مدیرعامل هلال احمر آذربایجان شرقی بر داشتن خودروهای متناسب با عملیات، در پاسخگویی و واکنش سریع به حوادث تاکید کرد و گفت: شعب هلال احمر شهرستان های آذرشهر و عجب شیر هیچگونه خودروی امدادی نداشتند و رسیدن نیروهای شعب معین نیز مستلزم زمان بود.
وی همچنین به انتظارات سایر دستگاهها از هلال احمر، نظیر تامین ماشین آلات سبک و سنگین، تامین خودرو و تغذیه پرسنل اشاره کرد که خارج از شرح وظایف هلال احمر هستند.
مدیرعامل هلال احمر آذربایجان شرقی پیشنهاد داد پس از مرحله هشدار و پیش از وقوع حادثه، هلال احمر با آموزش های عمومی و همگانی، مردم و مسئولین را برای جدی گرفتن توصیه ها و هشدارها آماده کند.
https://t.me/helalaazarbayjaneshargi