به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ، حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده امام جمعه اهر در این مراسم که صبح روز دوشنبه 18 بهمن برگزار شد گفت : یکی از آرزوهای دیرین مردم کشور ما ،رهایی از یوغ استبداد و حکومت طاغوت بود که با پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل این امر تحقق یافت.وی ادامه داد :با پیروزی انقلاب اسلامی، در یک نظام ولایی و مردمی ،سرنوشت و امور مردم بدست خود مردم افتادکه باید ماهمواره شکرگزار این نعمت الهی باشیم.
امداد گران و نجاتگران هلال احمر در تمامی حوادث پیشتاز هستند
حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده با تجلیل از ایثارگری های آتش نشانان در حادثه ساختمان پلاسکو گفت :بلحاظ اهمیت موضوع مقام معظم رهبری دونوبت پیام صادر فرمودند و درهر دو پیام از ایثارگریهای امدادگران و آتش نشان تشکر کردند.امام جمعه اهر با تجلیل از عملیاتهای مختلف و شبانه روزی نجاتگران هلال احمر در حوادث و سوانح گفت :امداد گران و نجاتگران هلال احمر در تمامی حوادث پیشتاز بوده و مردم ما همواره قدردان خدمات این عزیزان هستند .نماینده مقام معظم رهبری در شهرستان اهر ادامه داد :هنوز مردم ما مجاهدتها و تلاشهای بی نظیر نجاتگران هلال احمر در حادثه زلزله مرداد ماه سال 91 ارسباران را از یاد نبرده اند که با همت و همدلی برگ زرینی در تاریخ امدادرسانی کشورمان را ثبت کردند که مورد تجلیل مقام معظم رهبری قرار گرفت .
امام جمعه شهرستان اهر در ادامه از خدمات درمانی تیم های درمان اضطراری استانهای آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل و زنجان در مناطق محروم شهرهای هوراند، کلیبر، هریس و ورزقان تجلیل کرد و از زحمات همه اعضا تیم ها که بمدت 3 شبانه روز مشغول ارائه خدمات درمانی رایگان به محرومان و روستائیان تشکر و قدردانی نمود .
حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده امام جمعه اهر در پایان با تقدیر از زحمات بی شائبه رئیس جمعیت هلال احمر اهر و کارکنان و اعضای هلال احمر اظهار داشت :بحمدالله در شهرستان اهر ارتباط بسیار خوبی میان جمعیت هلال احمر و خیرین برقرار است و خیرین در تمامی برنامه ها پشتیبان هلال احمر هستند .
جمعیت هلال احمر یک نهاد داوطلب محور می باشد
در ادامه این مراسم دکترسیدهادی موسوی جانشین مدیرعامل هلال احمراستان طی سخنانی گفت :جمعیت هلال احمر یک نهاد داوطلب محور بوده و داوطلبان نقش تعیین کننده ای در آن دارند.
معاون بهداشت درمان و توانبخشی هلال احمرآذربایجان شرقی افزود :از تیمهای درمان اضطراریBHCUاستانهای زنجان ،اردبیل و آذربایجان غربی وآذربایجان شرقی که بمناسبت دهه فجر و در راستای اجرای دستورالعمل جمعیت هلال احمر مرکز در طی این 3 روز گذشته در برودت هوا در روستاهای صعب العبور به هموطنان کم برخوردار خدمات درمانی رایگان ارائه نمودند تقدیر و تشکر می کنیم.
دکتر موسوی در ادامه به نقش داوطلبان هلال احمر اهر اشاره کرد و افزود :داوطلبان شهرستان اهر ازداوطلبان بسیار فعال بوده و در برنامه های مختلف اعم از همای رحمت و فرشتگان رحمت احداث مدرسه و احداث پایگاه و اهدای زمین در سطح کشور مطرح هستند
دکتر موسوی در پایان از مردم و داوطلبان و خیرین و نیکوکاران خواست :با کمکهای مادی و معنوی و فکری خویش جمعیت هلال احمر را در نیل به اهداف مقدس خود یاری نمایند .
هلال احمری بودن عشق و علاقه می خواهد
دیگر سخنران این مراسم حجت الاسلام حسن زاده عضو شورای اجرایی هلال احمر شهرستان اهر بود که بنمایندگی از شورای اجرایی در جایگاه حضور یافت و گفت :هلال احمری بودن ضمیری پاک و آمیخته با عشق و علاقه می خواهد.وی ادامه داد :خداوند متعال به پرسنل و امدادگران هلال احمر مدال افتخار خدمت به بندگان خود را اعطا کرده و زمینه خدمت به مردم را در حوادث و سوانح فراهم نموده که بایستی امدادگران قدردان این نعمت الهی باشند .
تجلیل از فعالان هلال احمر منطقه ارسباران
در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از روسای شعب و کارکنان نمونه و مسئولان پایگاههای امداد جاده ای شهرهای اهرو هریس وورزقان وکلیبروخداآفرین و اصحاب رسانه و مطبوعات ونماینده صداوسيما و خیرین وداوطلبان وتیم های درمان اضطراری وتکنیسین هاوفیزیوتراپیست ها وهنرمندان وکودکان عضو کانون غنچه های هلال جوانان جمعیت هلال احمر اهر تجلیل بعمل آمد.