جدیدترین اخبار و رویدادها
متن خبر
کد خبر :   2323  | تاریخ خبر : 1395/10/08  | ساعت : 10:20

جلسه آموزشی پیشگیری و کنترل ایدزدرآذربایجان شرقی


جلسه آموزشی پیشگیری و کنترل ایدز توسط معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ، دوره آموزشی پیشگیری و کنترل ایدز /HIV با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و سازمان مردم نهاد جامعه پیشگیری از ایدز CPA و به همت معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان در سالن آمفی تئاتر جمعیت هلال احمر تبریز برگزار گردید
بنابراین گزارش ، سعید کنعانی مدیر عامل جمعیت هلال احمراستان آذربایجان شرقی ضمن تقدیر از معاونت امور جوانان در برگزاری چنین جلسات آموزشی به اهمیت موضوع و آموزش راههای پیشگیری از آن در جامعه مخصوصا در بین اقشار جوان اشاره نمود و نقش جمعیت هلال احمر را در افزایش آگاهی جامعه بسیارپر رنگ دانسته و به ادامه چنین آموزشهایی تاکید کرد.
در ادامه این دوره ،نور آبادی مدرس و طراح مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت از دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن آموزش به تاریخچه پیدایش و روند همه گیری این بیماری در جهان و قاره آسیا و کشور ایران پرداخت.
در پایان دوره به سوالات شرکت کنندگان در زمینه های مختلف علمی پاسخ داد.
نظر شما خواننده محترم درباره این خبر

نظرات (0)

 
صفحه 1 از -1اولين   قبلي   بعدي   آخرين