مدیر عامل هلال احمر آذربایجان شرقی در دیدار با اعضای جوانان :
بایستی برای پیشرفت و سربلندی کشور و پیشبرد اهداف هلال احمر از پتانسیل بسیار گسترده جوانان استفاده کنیم
بمناسبت شصت و نهمین سالگرد تاسیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران جمعی از اعضای کانونهای دانشجویی و آزاد معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان با مدیر عامل استان دیدار و این روز را تبریک گفتند .
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ،در این دیدار سعید کنعانی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی با گرامیداشت شصت و نهمین سالگرد تاسیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ،از تلاشهای جوانان در هلال احمر تقدیر و تشکر کردند .
وی افزودند : بایستی برای پیشرفت و سربلندی کشور و پیشبرد اهداف هلال احمر از پتانسیل بسیار گسترده جوانان استفاده کنیم و با مشارکت دادن جوانان در امور و بر انگیختن حس مسئولیت پذیری در ایشان نسبت به تحقق اهداف و اصول هلال احمر در جامعه گام بر داریم .
کنعانی با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری و توصیه های معظم له به جوانان و متولیان امور گفت : یکی از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری تربیت و پرورش صحیح نسل جوان بوده و ما نیز بایستی در هلال احمر فرامین مقام معظم رهبری را سرلوحه کارهای خود قرار داده وباید تلاش کنیم تا جوانان هلال احمر ، با پرورش و تربیت خوب در مسیر درست گام برداشته و برای آینده کشور و هلال احمر مفید و موثر واقع شوند.