فریضه امر بمعروف و نهی از منکر در دین اسلام از جایگاه رفیعی بر خوردار است
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر آذربایجان شرقی گفت: قیام ابا عبد الله الحسین و خون پاک و مطهر آن حضرت و خونهای پاک شهیدان کربلا موجب احیا ی اسلام و تداوم آن شده است
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی احمدیان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی در شورای اداری این جمعیت ،با تسلیت ماه محرم ایام سوکواری سالار شهیدان و سرور ازادگان عالم حضرت ابا عبد الله الحسین (ع) و گرامیداشت هفته امر بمعروف و نهی از منکر گفت :فریضه امر بمعروف و نهی از منکر در دین اسلام از جایگاه رفیعی بر خوردار است بطوری که خداوند متعال در قرآن کریم و پیامبر اسلام و ائمه اطهار بارها بر زنده نگهداشتن فریضه امر بمعروف و نهی از منکردر جوامع تاکید کرده اند .
حجت الاسلام احمدیان افزود : یکی از اهداف والای حضرت امام حسین (ع) از قیام خود بر پا داشتن فریضه امر بمعروف و نهی از منکر بوده است و خود حضرت در تبیین قیام خود می فرماید 1 ـ «إِنّى لَمْ أَخْرُجْ أَشِرًا وَلا بَطَرًا وَلا مُفْسِدًا وَلا ظالِمًا وَإِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الاْصْلاحِ فى أُمَّةِ جَدّى، أُريدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَأَنْهى عَنِ الْمُنْكَرِ وَأَسيرَ بِسيرَةِجَدّى وَأَبى عَلِىِّ بْنِ أَبيطالِب»; يعنى: "من از روى خود خواهى و خوشگذرانى و يا براى فساد و ستمگرى قيام نكردم، من فقط براى اصلاح در امّت جدّم از وطن خارج شدم"مىخواهم امر به معروف و نهى از منكر كنم و به سيره و روش جدّم و پدرم على بن ابيطالب عمل كنم.»
وی ادامه داد: در اين سخن چند نكته مهمّ، قابل توجّه است: اصلاح امّت، امر به معروف و نهى از منكر، تحقّقِ سيره و روش پيامبر و على(عليهم السلام).
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی تصریح کرد : قیام ابا عبد الله الحسین و خون پاک و مطهر آن حضرت و خونهای پاک شهیدان کربلا موجب احیا ی اسلام و تداوم آن شده است
مسئول ستاد امر بمعروف و نهی از منکرجمعیت هلال احمر استان در ادامه بر پرهیز از بدعتها در عزاداری ها و مراعات حال افراد بیمار و عدم اختلال در عبور و مرور مردم اشاره کرد و خاطر نشان ساخت : پیامبر اسلام در حدیثی می فرماید: لبخند زدن تو به روى برادرت صدقه است ، امر به معروف تو صدقه است ، نهى از منكر تو صدقه است و نشان دادن راه به كسى كه راه بلد نيست صدقه است ، برداشتن سنگ و خار و استخوان از سر راه صدقه است ، و خالى كردن آب از دلو خود به دلو برادرت صدقه است .