صعود نجاتگران سرابی و مراغه ای به قلل دماوند و بزقوش
به مناسبت هفته کرامت و گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع) و کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) جمعی از نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستانهای سراب و مراغه به ترتیب به قله های بزقوش و دماوند صعود کردند.
به گزارش روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ، نجاتگران بعد از صعود به قلل یاد شده پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم جمعیت هلال احمر رادر قله آنها به اهتزاز در آوردند .
این گزارش می افزاید :به مناسبت دهه کرامت ،مسعود یوسف پور،امدادگر و سرپرست تیم امداد کوهستان جمعیت هلال احمر شهرستان ویژه مراغه ،جهت حفظ توان افزایی تیم امداد کوهستان به بام ایران (قله دماوند)صعود کرده و پرچم جمهوری اسلامی ایران وجمعیت هلال احمررا به اهتزاز درآوردند.
بنابراین گزارش : همچنین نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان سراب بنامهای هادی پهلوانی و هادی شعاری و نیما محجوب به همراه 10 تن از امدادگران این شهرستان به قله بزقوش در سراب صعود کردند .