توسط نجاتگران آذربایجان شرقی در دیماه محقق شد:
انجام 136 عملیات امدادی/ امدادرسانی به 2366 آسیب دیده /اسکان 63 تن درراه مانده /انتقال 60تن بمراکز درمانی
نجاتگران جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی در طول دیماه امسال با انجام 136 عملیات امدادی توانستند 60 تن از زخمی های حوادث و مصدومان را بمراکز درمانی انتقال دهند
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ، نجاتگران جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی در طول دیماه امسال با انجام 136 عملیات امدادی توانستند ضمن مداوای سرپایی 20 تن از مصدومین حوادث در سر صحنه ،60 تن از زخمی های حوادث و مصدومان را بمراکز درمانی انتقال و 63 تن از در راه ماندگان را در پایگاهها اسکان دهند.
برابر گزارش دریافتی از مرکز هماهنگی و کنترل عملیاتهای امدادی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ،حوادث جاده ا ی با 66 مورد در صدر و حوادث برف و کولاک با 47 مورد و حوادث کوهستان با 8 مورد در رتبه های بعدی قرار دارند.
این گزارش می افزاید :نجاتگران جمعیت هلال احمر استان علاوه بر مداوای سرپایی ، انتقال به مراکز درمانی ،اسکان در راه ماندگان همچنین 17 مورد عملیات رها سازی مصدومان و گرفتاران در حوادث را در دیماه داشته اند که در این عملیاتهای منحصر بفرد نجاتگران با استفاده از خودروهای نجات و ست های برش در حوادث جاده ای نسبت به رها سازی زخمی ها و فوتی ها از میان آهن پاره ها اقدام کرده و با بهره گیری از تیم های تخصصی امداد ونجات کوهستان نسبت به رها سازی گرفتاران در ارتفاعات و صخره ها پرداخته اند.
بنابراین گزارش میانگین زمان حضور در صحنه عملیات حوادث جاده ای(از اطلاع به جمعیت تا حضور در صحنه): مدت ۰۰:۰۸:۳۳ دقیقه بوده است .