جدیدترین اخبار و رویدادها
متن خبر
کد خبر :   1506  | تاریخ خبر : 1394/09/30  | ساعت : 11:45

مانور امداد و نجات جاده ای در بناب برگزارشد


مانور امداد ونجات جاده ای ویژه منطقه 4جمعیت هلال احمر استان در بناب برگزارشد

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید

مانور امداد و نجات جاده ای در بناب برگزارشد
مانور امداد ونجات جاده ای ویژه منطقه 4جمعیت هلال احمر استان در بناب برگزارشد
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ، جعفر صادق قلی پور رئیس هلال احمر بناب در تشریح خبر گفت: در اجرای مصوبات کارگروه مدیریت بحران شهرستان بناب و به منظور آمادگی و تمرین عملی نیروهای عملیاتی امداد و نجات شهرستان با همکاری حوزه آموزشهای تخصصی و عملیاتی امداد و نجات استان  مانور امداد ونجات جاده ای روزگذشته  یکشنبه 29 آذر در محور بناب عجب شیر روبروی نیروگاه بناب برگزار شد.
قلی پور ادامه داد :قبل از برگزاری مانور سناریوی لازم  تدوین  و جلسات هماهنگی با  حضور فرماندار شهرستان بناب و کارشناسان حوزه امدادو نجات استان برگزار و وظایف ونقش نیروهای عمل کننده و کارگروهها مشخص گردید.
رئیس هلال احمر بناب افزود:  مانور با اعلان وقوع حادثه فرضی توسط فرماندار شهرستان بناب آغاز گردید دراین مانور در اثر تصادف  4 تن از سرنشینان  مصدوم ،3 نفر در لای آهن پاره های خودروهای تصادفی گرفتار و یک نفر به بیرون پرت شده بود .
قلی پور خاطر نشان کرد،بااعلام پلیس راه به هلال احمر و اورژانس مبنی بر وقوع تصادف در محور بناب عجب شیر روبروی نیروگاه بناب،بلافاصله با هماهنگی مرکز کنترل و هماهنگی عملیاتهای استان  تیم امداد ونجات پایگاه امداد جاده ای امام علی (ع) بناب به محل اعزام و با توجه به وسعت حادثه در خواست اعزام نیروهای جدید از بناب و مرکز استان گردید.
رئیس هلال احمر بناب ادامه داد:نجاتگران  هلال احمر با استفاده از ست نجات خودروهای نجات اقدام  به رها سازی 3 تن از مصدومان که در لای آهن پاره ها گیر کرده بودند نموده و با تثبیت و  تریاژ و انجام اقدامات اولیه نسبت به انتقال مصدومین با همکاری اورژانس ، آتش نشانی به مراکز درمانی  اقدام نمودند.وی افزود: در این مانور نیروهایی از  شهرداری ،نیروی انتظامی، پلیس راه،راه شهرسازی بناب ایفای نقش نمودند  
گفتنی است در این مانور نزدیک به 30 تن از نیروهای هلال احمر بناب و استان در قالب تیمهای ارزیاب و پیشرو و بی سیم و جستجو ونجات شرکت داشتند.

 

نظر شما خواننده محترم درباره این خبر

نظرات (0)

 
صفحه 1 از -1اولين   قبلي   بعدي   آخرين