کد خبر :   3278  | تاریخ خبر : 1398/01/06  | ساعت : 10:29

برگزاری نشست اضطراری ستاد مدیریت بحران آذربایجان شرقی


به دنبال حوادث گلستان و شیراز، اعضای ستاد مدیریت بحران آذربایجان شرقی نشست اضطراری برگزار کردند.
 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی؛،پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی در این نشست که با محوریت بررسی بارش‌های اخیر تشکیل شد، از فرمانداران، بخشداران و دهیاران خواست در محل کار خود حضور داشته باشند تا در صورت وقوع حادثه احتمالی در دسترس باشند.
سعید کنعانی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان هم گفت: همه انبار‌های امداد و لجستیک این جمعیت درگیر سیل شمال کشور است و اقلامی همچون پتو، زیر انداز و کنسرو به سیل زدگان گلستان ارسال شده است.
وی افزود: جیره ۷۲ ساعته به همراه ۳ هزار بسته مواد غذایی به صورت خشک بارگیری و به شمال کشور ارسال شده است و در خصوص خود استان نیز مشکل خاصی نداریم و از فردا جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی انجام خواهد شد.
کنعانی افزود : از مردم شریف استان که قصد کمک به سیل زدگان را دارندخواهشمندیم به منظور حفظ کرامت انسانی و  ساماندهی مناسب کمک ها از   جمع آوری آب معدنی، هر گونه مواد فاسد شدنی و مستعمل و مواد غذایی با تاریخ مصرف کمتر از ۶ ماه اجتناب کنند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان خاطر نشان کرد : هم استانی های عزیز می توانند کمکهای نقدی خود را از طریق واریز  به  شماره حساب ۹۹۹۹۹ به نام هلال احمر نزد همه بانک‌ها  و گرفتن  کد دستوری # ۱۱۲*۷۸۰*  ، واریز به همراه شماره کارت  ۶۱۰۴۳۳۷۹۹۹۹۹۹۹۹۶ بانک ملت و نیز واریز به کارت شماره  ۵۸۹۴۶۳۱۸۵۰۲۵۹۷۳۰ بانک رفاه بدست سیل زدگان برسانند .