به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی ،علی احمد پور رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان هشترود دقایقی پیش اعلام کرد : روز گذشته دوشنبه 19 بهمن بدنبال در خواست کمک 115 هشترود مبنی بر نیاز به اعزام تیم امدادی هلال احمر به روستای بیزینی کوه از توابع هشترود جهت انتقال مادرباردار و خانم بیمار ، بلافاصله تیم امدادی پایگاه شهید ملک پور عزیز کندی جمعیت هلال احمر هشترود بهمراه 2 تن از ماما ها شبکه بهداشت هشترود به روستا عزیمت کردند .
وی ادامه داد : بلحاظ بسته بودن راه روستا بالاجبار تیم اعزامی قسمتی از مسیر منتهی به روستا را بمدت 2 ساعت پیاده رفته و خود را به روستا و بر بالین خانمها ی بیمار رسانده و اقدام به انجام مراقبت های لازم می نمایند.
احمدپور افزود : در ادا مه امدادرسانی یک تیم دیگر از هلال احمر هشترود و یک تیم از معاونت امداد ونجات استان در محل حضور یافته و برای انتقال خانمهای بیمار به طرف روستا حرکت و شب هنگام در محور فرعی روستا در برف و کولاک مسیر زمین گیر و شب را تا صبح و تا رسیدن بولدوزر راهداری از تبریز در ماشین ها سپری کردند .
رئیس هلال احمر هشترود افزود : با رسیدن بولدوزر و مسیر گشایی تیمهای اعزامی به روستا رسیده و از طرفی در خواست اعزام بالگرد اورژانس شده بود که با رسیدن بالگرد به اطراف روستا بیماران به بالگرد انتقال و از آنجا به بیمارستانهای امام رضا و سینای تبریز انتقال داده شدند .