کد خبر :   2382  | تاریخ خبر : 1395/11/07  | ساعت : 20:43

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جمعیت هلال احمر و اداره کل زندانهای استان آذربایجان شرقی


طی مراسمی در دفتر مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تفاهم نامه همکاری بین جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی و اداره کل زندانهای استان آذربایجان شرقی به امضای مدیران این دستگاهها رسید 
 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمراستان  آذربایجان شرقی ،در راستای گسترش و اشاعه اصول  و اهداف متعالی و بشر دوستانه و اهتمام به امور تربیتی و آموزش نوجوانان و جوانان و بمنظور تسهیل در ارائه خدمات امدادی و بهداشتی و درمانی و داوطلبانه  و فراهم نمودن زمینه همکاری های متقابل و استفاده از ظرفیت های همدیگر ،تفاهم نامه همکاری بین جمعیت هلال احمر استان اذربایجان شرقی و اداره کل زندانهای استان آذربایجان شرقی انعقاد گردید.
سعید کنعانی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی با اشاره به سابقه طولانی هلال احمر در امور خیریه و عام المنفعه گفت :علیرغم اینکه در اذهان عمومی جمعیت هلال احمر بعنوان متولی امداد ونجات شناخته شده است  با این حال هلال احمر فعالیتهای متنوعی در حوزه های مختلف دارد .
وی با بر شمردن خدمات متنوع هلال احمر در حوزه های جوانان و داوطلبان و درمان و توانبخشی و آموزش ادامه داد : ما آماده ایم با طراحی سناریو مانور امداد ونجات تخلیه مصدوم را در محیط زندان پیاده کنیم .
مدیر عامل استان افزود: جمعیت هلال احمر در بحث آسیب های اجتماعی ورود بسیار خوبی داشته که می توان به بحث بیماری ایدز و ومواد مخدر اشاره کرد .
سعید کنعانی از آمادگی جمعیت هلال احمر برای ارائه  آموزش های همگانی در قالب طرح خادم برای زندانیان و پرسنل و سربازان زندان خبر داد .

 خشایار جمشیدی مدیر کل زندانهای استان در این دیدار گفت : زندان یک واقعیت تلخ اجتماعی  انکار ناپذیر است  و ما در زندان بدنبال حفظ و نگهداری و صیانت از اخلاق زندانیان هستیم .
وی زندان را بعنوان شهری در دل شهر تعبیر کرد   و ادامه داد : در سازمان زندانها برای نجات افراد زندانی اقداماتی انجام می گیرد  که  با همسویی و همراهی جمعیت هلال احمر می توانیم اقدامات متعددی را در این راستا انجام دهیم .
مدیر کل زندانهای استان  خاطر نشان کرد : در بحث آموزش های امدادی و برگزاری مانورهای مشترک و  استخراج نقشه مخاطرات اماکن  زندان و تقویت کانونهای اصلاح و تربیت  و سایر خدمات درمانی نیازمند همیاری جمعیت هلال احمر هستیم .
گفتنی است در این تفاهم نامه بر فراهم نمودن زمینه لازم برای آموزش امداد و کمکهای اولیه زندانیان و پرسنل و سربازان و تجهیز کانون اصلاح و تربیت و برگزاری برنامه های مشترک فرهنگی ورزشی  با  استفاده از ظرفیت های همدیگر   تاکید شده است .
گفتنی است در پایان این دیدار مدیر کل زندانهای استان و هیات همراه با پوشیدن لباس داوطلبان بعضویت داوطلبانه هلال احمر در آمدند