کد خبر :   2273  | تاریخ خبر : 1395/09/15  | ساعت : 19:58
توسط هلال احمری ها انجام شد ؛

برگزاری هیجدهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی در سطح مدارس آذربایجان شرقی /بصدا در آمدن زنگ زلزله در مدارس


هیجدهمین مانور سراسری زلزله وایمنی باشعارمدرسه ایمن-جامعه تاب آور همزمان با سراسر کشور درسطح  مدارس شهرها و بخشها و عشایر استان آذربایجان شرقی  برگزارشد
 

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی، بمنظور بالابردن سطح آگاهی های دانش آموزان در مواجه با حادثه زلزله و نحوه خود امدادی و دگر امدادی  و ارتقاء ایمنی درسطح مدارس وایجاد هماهنگی بین دستگاهها امدادرسان و با توجه به خطر بالای وقوع زلزله در ایران ، مانور زلزله و ایمنی همزمان با سراسر کشور با مشارکت جمعيت هلال احمر ، مدیریت بحران ،آموزش و پرورش، آتش نشاني ، اورژانس و نيروي انتظامي ،پلیس و کارکنان مدرسه و اهالی اطراف  در سطح مدارس استان آذربایجان شرقی برگزار گردید .
در این مانور که مدیر کل بحران و  معاونین جوانان و آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان واعضای کارگروه امداد ونجات حضور داشتند ،با اعلام رادیوی سراسری و بصدا در آمدن زنگ زلزله ،مانور شروع و برابر سناریوی تنظیم شده توسط جمعیت هلال احمر دانش آموزان با نحوه پناهگيري ، تخليه ايمن ، اطفاء حريق، مشاركت گروهي در زمان حوادث و كمكهاي اوليه امدادي ،نحوه برخورد در شرایط بحران و پناه گیری در جریان زلزله ،ایجاد کمربند حفاظتی ،وخود امدادی وامدادرسانی  و انتقال مصدومین فرضی به محل امن و برپایی چادر و اسکان موقت در زمان بروز زلزله آشنا شدند.
حمید حسین پور معاون امداد ونجات جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی در پایان  اجرای مانور زلزله و ایمنی در "مرکز استعدادهای درخشان  فرزانگان شماره  2 تبریز - شهرک  یاغچیان " بعنوان مدرسه پایلوت اصلی در کلانشهر تبریز در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد : در  رویکرد  جدید علاوه بر ارائه آموزشهای لازم به دانش آموزان تمهیداتی اندیشیده شده تا از ظرفیت مدارس به عنوان پایگاه پیشگیری و مدیریت بحران محدوده مجاور مدرسه استفاده شود.وی اضافه کرد: واکنش هوشیارانه نسبت به بحران از دیگر دستاوردهای پنهان در این مانورها می باشد .
حسین پور خاطر نشان کرد: در حین انجام مانور مدیر کل بحران استانداری با اعلام نیاز به اسکان اضطراری برای  50 نفر در محل ائل گولی تبریز ،عملیات  جدیدی برای اعضای کارگروه ایجاد  و با حضور اکیب صداو سیما میزان توانمندی اعضای کارگروه سنجیده شد.
وی تاکید کرد : جلسه توجیهی و آموزشی یک روز قبل از اجرا مانور برای دانش آموزان توسط مربیان سازمانهای امداد ونجات و جوانان بصورت مشترک توجیه شده بود .
معاون امداد استان خاطر نشان کرد : اعضای  معاونت جوانان هلال احمر در طول سال در قالب کانونهای دانس آموزی اقدام به فرهنگ سازی و آموزش مهارتهای مورد نیاز درزمان  وقوع زلزله به دانش آموزان می نمایند.
حسین پور افزود با هماهنگی های بعمل آمده با فرمانداریها و آموزش و پرورش و مدیریت بحران امروز همزمان در بیش از 65 مدرسه استان مانور اجرا و در مدارس استان زنگ زلزله و ایمنی بصدا در آمد .
گفتنی است در مانور پایلوت اصلی در تبریز ،تعداد 14 دستگاه خودرو امدادی اعم از کمکدار، نجات، آمبولانس، آرگو ،آنست و ارتباطات و 55 نفر از پرسنل و نجاتگران و اعضای جوانان و تیم های دانش آموزی  و داوطلبان ایفای نقش کردند .