کد خبر :   1945  | تاریخ خبر : 1395/04/31  | ساعت : 16:38
مدیر عامل هلال احمرآذربایجان شرقی :

امداد ونجات در کشور وارد مرحله تازه ای شده است


نخستین اردوی توان افزایی پرسنل و نجاتگران معاونت امداد ونجات جمعیت هلال احمراستان آذربایجان شرقی با حضور مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان در ارتفاعات کوهستان عون بن علی تبریز  برگزار گردید

مدیر عامل هلال احمرآذربایجان شرقی :
امداد ونجات در کشور وارد مرحله  تازه ای شده است

نخستین اردوی توان افزایی پرسنل و نجاتگران معاونت امداد ونجات جمعیت هلال احمراستان آذربایجان شرقی با حضور مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان در ارتفاعات کوهستان عون بن علی تبریز  برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمراستان آذربایجان شرقی ،در این اردو نجاتگران و پرسنل ضمن صعود به ارتفاعات کوهستان عون بن علی تبریزبا حضور دربقعه عون بن علی و  مزار شهدای گمنام با نثار فاتحه یادو خاطره جانفشانیهای شهدا را گرامی داشته و به مقام شامخ ایشان ادای احترام کردند .
سعید کنعانی مدیر عامل جمعیت هلال احمراستان آذربایجان شرقی گفت: امداد ونجات در کشور وارد مرحله  تازه ای شده است
و در نظر داریم برای تمامی پرسنل شرح وظایف دوم  در زمان وقوع حوادث و بحران تعریف کنیم .
وی با تاکید بر حفظ آمادگی نجاتگران و تیم های عمل کننده در حوادث افزود: آمادگی جسمانی برای تیمهایی که در صف مقدم امدادرسانی قرار گرفته اند بسیار مهم است وبرای تمامی نجاتگران شهرستانها و پایگاههای استان اردوهای توان افزایی برگزار می گردد.
کنعانی با اشاره به  نقش مهم شفاف سازی قوانین و تبیین وظایف در بالا بردن بهره وری سازمان و ایجاد انگیزه در بین کارکنان خاطر نشان کرد: امداد سازمان یافته جز خواسته های  مردم و مسئولین از هلال احمر بوده و برنامه ها و طرح های ما در همین راستا خواهد بود .

تاکید بر ارتقا جایگاه نجاتگران و تقویت روحی و روانی آنها
سعید کنعانی تصریح کرد : نجاتگران هلال احمر جوانان پرشور و وظیفه شناسی هستند که بهترین اوقات خود را بدون چشمداشت   صرف خدمت به حادثه دیدگان می کنند و در حوادث بسیار مهم جاده ای با نجات مصدومان و رهاسازی  گرفتاران و فوتی ها نقش آفرینی می کنند و بایستی جایگاه و شان آنها ارتقا یافته و حمایت های روحی و روانی از آنها تداوم داشته باشد.